Våra tjänster

Oavsett om du söker en snabb lösning för ett brådskande ärende eller en partner för ett långsiktigt projekt, skapar vi förutsättningarna för en sömlös teknikutveckling.

Med kontor i både Mexiko och Sverige kan vi erbjuda stor flexibilitet, och handplocka konsulter med just den specifika kompetens ert projekt kräver.

Vi tar hand om all headhunting, samt kostnader för migration och omlokalisering, utan att lägga till några kostnader. Med MT3 är du garanterad professionellt arbete hela vägen, samtidigt som din egen lönsamhet förbättras.

Ingenjörskonsulter

Vi väljer rätt kandidat utifrån dina behov, oavsett om det gäller ett tidsbegränsat eller långsiktigt projekt. Våra konsulter kör en smidig onboarding på plats eller på distans, vilket gör att ingen dyrbar arbetstid går förlorad.

Även om våra konsulter kommer från olika bakgrunder, är alla förenade av tre väsentliga egenskaper: kompetens, passion och erfarenhet. De besitter både nischad och bred kunskap, vilket gör det möjligt för oss att skapa skräddarsydda lösningar perfekt anpassade till ditt projekts behov.

Projektutveckling

Med omfattande erfarenhet av att skapa unika lösningar för olika projekt har vi ännu inte stött på en utmaning vi inte kunnat behärska. Ibland behöver du bara en kvalificerad kandidat, medan vissa uppgifter kräver ett helt team. Oavsett storleken på ditt projekt kommer vi att leverera en komplett lösning.