Toggle mobile menu

Tjänster

Våra tjänster

MT3 erbjuder erfarna konsulter, innovativ projektutveckling och rekrytering. Vi tillhandahåller konkurrenskraftiga priser och hög kompetens, så att ni kan förbättra er lönsamhet. Vårt mål är att bidra med acceleration till din utveckling. Genom att noga hantera urvalsprocessen och ständigt hålla oss närvarande säkerställer vi att våra tjänster är av högsta möjliga kvalitet. Med MT3’s konsulter uppfyller ni era affärsmål i tid. Er slutprodukt eller tjänst är närmare än någonsin förr. Oavsett vad ni behöver, är vi bryggan till er lösning.

Våra expertområden

Konsulter

Ibland kan det av olika skäl inte vara möjligt att anställa företaget just nu. Vi matchar därför ditt behov med rätt ledande utvecklare, vare sig det är ett tidsbegränsat projekt, föräldraledighet, en uppsägning eller sjukskrivning. Våra konsulter är snabbt på plats för att säkerställa att ditt schema för projektet kan slutföras i tid.

Rekrytering

Hyr-köp:
Många kunder väljer idag att först hyra in konsulter och testa dom för att sedan kunna anställa direkt. Denna möjlighet har även du att testa konsulten och få kvitto på att personen kan fortsätta att bidra med sina kunskaper på just ert företag.

Direktrekrytering:
Att själv gå ut och rekrytera är både utmanande och krävande.
Med en riktad rekrytering är ni garanterade den specifika kompetens som krävs för era projekt.

Projekt

Vi bygger ett team av experter baserat på de krav du har för ditt specifika projekt och levererar en komplett lösning.